Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jazz in Thals op Grote Markt : The Very Big Band & veel meer lekkers

The Very Big Band
URL
Zondag 11 augustus kan je een GRATIS zomers top-jazzevenement beleven met live optredens op de Grote Markt van Herentals.  Het wordt een variatie aan genres binnen de jazz, van swingende bigbandmuziek tot opzwepende funk met tussendoor dj Nicolas Van Eccelpoel achter de “draaitafels”.
 
Schedule :
 
18u00 : warming-up : met muziek van dj Nicolas.
18u30 : The Very Big Band : de meest swingende bigband van België olv. Carlo Mertens.
19u45 : change-over : met muziek van dj Nicolas
20u30 : MiniMachine : de band rond de belgische funk-goeroe Frank Deruytter.
 

The Very Big Band

The Very Big Band bestaat ondertussen al 30 jaar en vierde dat in maart van dit jaar in een uitverkocht ’t Schaliken met een concert met Jef Neve als gastsolist.
Sinds 2019 staat de band onderleiding van trombonist Carlo Mertens die de baton overnam van Nico Schepens.  Wie The Very Big Band nog niet live heeft kunnen beleven, krijgt nu een uitgelezen kans om deze 18-koppige bigband aan ’t werk te zien. Luister en geniet.

 
MINIMACHINE
De band rond de Belgische funk-goeroe Frank Deruytter.  MINIMACHINE, de mini-versie van OTOMACHINE, brengt onweerstaanbare Funk, Groove, Hip Hop en aanverwanten. Frank omringt zich met topmuzikanten van wereldklasse. Als James Brown de “Godfather of Funk” is, dan zijn Frank Deruytter en de zijnen zijn petekinderen.
“MINIMACHINE” is een lust voor het oog en het oor. Met hun onweerstaanbare, aanstekelijke grooves, liefde voor het vak, tomeloze energie én puur vakmanschap wordt dit een optreden waar geen millimeter van je lichaam de rust krijgt om even te verpozen.
 
Poets alvast je dansschoenen en hou je klaar voor een spetterend,funky optreden.
Zondag 11 augustus kan je een GRATIS zomers top-jazzevenement beleven met live optredens op de Grote Markt van Herentals.  Het wordt een variatie aan genres binnen de jazz, van swingende bigbandmuziek tot opzwepende funk.  Jazz op z'n best.

Zondag 11 augustus kan je een GRATIS zomers top-jazzevenement met The Very Big Band beleven met live optredens op de Grote Markt van Herentals. Het wordt een variatie aan genres binnen de jazz, van swingende bigbandmuziek.

The Very Big Band @Jazz in Thals op 11/8

The Very Big Band @Jazz in Thals op 11/8

Grote Markt, Herentals, België

The Very Big Band

Deel dit artikel